4 értékelés a pozsgás orvosa Szaratov g szerelmesei Avenue 30

Uzistka - faragatlan, nem érdekli a minőségi feladataik ellátása során, beszél nyugodtan. Made Uzi szülési pontosan 1 percig, akkor azt mondják, hogy minden rendben van, és akkor a kérdés megszakítja, vagy hagyja? S ez mi? Tisztázott.

Volt a fogadás a szemész Lutsenko Galina Vitalevna, szükséges volt, hogy vegye fel pontokat a számítógépet. Van egy komplex jövőkép és az orvosok mindig vegye fel a szemüveget sokáig. Majd 5 perc, én lemerült teljesen rossz receptet távolság, bár többször mondta, hogy szükség szemüveget a számítógép. A végén, amikor megfordultam, hogy a másik szem orvos, aki azt írta a recept helyesen. Őszintén szólva, az első alkalommal, amikor szembe ebben a klinikán az orvos a tudatlanságot. Ha van egy komplex jövőkép - nem érintkeznek az orvos.

Azért jöttem, hogy az USA-ban, tedd a terhes 4 hét! Nagyon boldog, csináltam egy tesztet - negatív! Egy héttel később, megint. Ismét negatív! Elmentem egy másik kórházba egy ultrahang, a terhesség nem, nagyon csalódott! Az orvos az Astra Medic ragaszkodott ahhoz, hogy beremennnosti is kérte fogom hagyni, vagy nem! Ezek az orvosok!

Kapcsolódó cikkek