10 Ways, hogy vonzza a figyelmet egy srác a gimnáziumi

Te állandóan látja a kedves srác az egyetemen, és úgy gondolja, hogy ő nem tudja, hogy létezik? Aztán itt van 10 módon, hogy felhívja a figyelmét az ő oldalára.

10 Ways, hogy vonzza a figyelmet egy srác a gimnáziumi

1. Személyi higiénia

2. Vegye ki a helyzetet

Ha vacsorázzon a hallgató cafeteria, kérdezni, a kedvenc ételek, ha az edzőteremben - az ő kedvenc sport. Ez neked egy jó esély, hogy beszélgetni vele minden nap, akkor mindig látni. És ebben a pillanatban elfelejti gyötrelme előtt a fiúk.

3. Guys vadászok

Néha úgy tűnik, a lányok, a fiúk határozatlan, de megpróbálom röviden mélységbe, értette, miért, és hamarosan cselekedni.

4. kölcsönöznek neki valamit

Carry, amire szüksége lehet rá. Például kölcsön neki egy ceruzát a Advancement of valeology. Így lesz még egy ok arra, hogy beszélni.

5. Q & A-ajándék

Amikor én voltam az egyetemen, szerettem flörtölni, és felér egy egész stratégiát. Például az ebédlőben, hogy kérje az első hogyan csirke, majd egy bók, úgy néz ki, jó, majd feltenni neki néhány kérdést. Miután néhány zökkenők, akkor csatlakozzon a beszélgetést. Ha egy amatőr ezekben a kérdésekben, akkor itt van egy komplett útmutató - 15 módon, hogy indítsunk el egy beszélgetést egy férfival.

6. Meg kell ügyesen szépíteni események

Akkor őszintén mondom, hogy egy srác az érzéseimet, gondolataimat, de ha nem tetszik valami, akkor jobb, ha hazudnak róla ügyesen. Ő hálás lesz neked, és meg kell neki egy jó fényt. Amikor egy fehér hazugság - meg kell használni.

7. szórakozás együtt

8. Talk barátai

Fontos, hogy a barátai is tudtam, hogy. Ha barátkozni velük, akkor sokkal könnyebb létrehozni egy srác tetszik, magatartása, akkor nem kell aggódnia, hogy barátai is elfogadja az új lány. Vagy éppen ellenkezőleg, miután megismertem és aktívan kommunikál barátaival, akkor „roll up” neki.

9. Légy magabiztos

Nem akkor nem fogja látni, ha szürke egér, magabiztosabbak. Smink, megy a tánc, emelje fel a önbecsülését.

10. Légy önmagad

Ez a legfontosabb szabály! Ne hanyagolja el érdekeit és tegyen meg mindent a szíve. A legfontosabb dolog - egy kicsit több mosolyt, mindig vonzza a figyelmet. Elvégre egy ok a mosoly elég. De tudom az intézkedés, mert a túlzott erő okozhat az ellenkező hatást.

Van egy srác a főiskolán, ahol a takarmány egy csomó szimpátia, de félnek, hogy jöjjön? Ossza meg történetét velünk!

Kapcsolódó cikkek