38 értékelés a Commonwealth of Taganka Actors Moszkva, Tagansky, földes wall street 76

Köszönöm szépen a játék „Felejtsd Herostratus”! A kis színpadon egy ilyen hatalmas cselekmény, az egész világ! Nagyon sok érdekes scenographic levont következtetéseket, és a lényeg, a lényeg! Szereplői a többség -, és nagyon tehetséges. természetes. Hogy őszinte legyek, csak a főszereplő nem tetszik valami furcsa rossz (nem hallható) fiú. Olyan ez, mint egy őr, és páratlan király (vagy ő nem király, hanem egyfajta uralkodó, bocs). Tól döntők - eksztatikus! Köszönet újra.

Elmentünk a play „Egy nagyon egyszerű történet.” Annyira nagyon elégedett, a feleségem egy kicsit csalódott, de összességében jó ár-érték arány a jegy ára. És akkor nevetni és egyidejűleg érinti komoly témák, úgyhogy és gondolkodni, és gyászolni sikerül! Azt javasoljuk. A színház maga is meglehetősen tisztességes, a környezetre és a szervezet. Sokan az idősebb generáció (nekem úgy tűnt, hogy valahol terjeszteni kedvezményes jegyek).

Szeretnék írni véleménye mind azt mondják, köszönöm. Úgy döntöttem, hogy menjen a színházba, figyelmesen olvassa el a vélemények, és folytatta játszani „Chao”. Csak szerettem. Érzelmileg, fényes, izgalmas, pozitív tenger, végtelen szerelem. És van az erkölcs. Az előadás helyet ad a reflexió életünkben. Osztály! Általában, ha még mindig hiszem, hogy a választás, ne habozzon. Menj, és nem fogja megbánni. Ha csak azt, hogy dőljön hátra, és nevetni a szíve. És volt egy fiatal férfi, ő is nagyon elégedett.

Jó színház egy jó öntött, közel a metro (ami nem lényegtelen), és szintén közel a sütőipari kedvenc hengereket :). Mint hogy miután spektavley terjeszteni kedvezményes jegyek a következő beállításhoz (jegyár -. 300 rubel), bár jegyek nélkül ülések, de a szobában mindig üres helyek, hogy a tábla nem jelent problémát. Élő előadások, a telek, nem csak a pop.

Elmentem ott csak egy kellemes és szellemes játék szereplői. Ez színházi és filmszínész - ez csak finom! Azt tanácsolom, hogy jöjjön legalább egyszer, hogy megértsék, és akár tetszik, akár nem. A színház nem szerénytelenség, de az eljáró jobb, mint az azonos Színházban. Puskin.

Az egyik legjobb színházak! Mindig tapsol állva. A gazdag és jól kiválasztott repertoár, amely magában foglalja mind a jól bevált, jól ismert produkciók és állandó újítások. A színház, a színészek játszottak nagy, és újra felvette, és a társulat a hírességek és a fiatal tehetségek. Helye a színház, de nem túl kényelmes, de megéri! Buffet jó, nagyon változatos kiválasztása színházi kávézóban nagyon tisztességes áron. A szoba jól szellőző, nem fülledt. Az egyetlen dolog, ami. további ›

Én nem tartom magam egy lelkes színházlátogató, akik nem marad le egyetlen premier, de én szeretem a színház és a lehető legrövidebb időn belül, mindenképpen látogasson el. Az egyik kedvenc színházak - Commonwealth of Taganka Színészek. Mindig van egy nagyon jó választás a produkció - és komédia, és a dráma, és a történelem, és a jelenlegi - minden ízlésnek és a hangulat. Nagy színészek, nagyon kényelmes szoba és ugyanabban az időben, meg kell jegyezni, nagyon kedvező jegyárak. Játék színészek és rendező - egyetlen szót sem. Ők. további ›

Az egyik kedvenc színházak, minden leadott nagyon érdekes tehetséges színészek és színésznők. Bármikor vegye fel valamit a repertoárból. Ami fontos, kényelmes számomra - a helyszín közelében a metró Taganskaya és ő van a középpontban. Télen, amikor korán sötétedik, gyakran megy itt, mert miután az kell, hogy otthon előtt.

Az igazat megvallva, amikor bementem a terembe, és látta, hogy a dekorációk, így megüt egy minőségi megközelítés a készítményhez. Várva a cselekvés maga, azt feltételezzük, hogy a játék, és megfelel az elvárásoknak a szereplők, hanem a távolabbi nézte ezt a munkát, annál inkább rájöttem, hogy a csoda nem történt. Miután szünet, őszintén szólva, már akartam hazamenni. Nos, miért telezsúfol ilyen munkát bárki szükségtelen intézkedés a színpadon, amelynek célja a külső hatás! Ki kell ezeket petróleum lámpa mellett a jelenet (akár 10 db). további ›

Veterans Tanács felkérte színházjegy felhívással Vysotsky, ahol a jegy ára 100 rubel lett megadva. Jött egy óra kezdete előtt a játék a jegyet, és azt mondták, a pénztáros, hogy a jegyek 100 rubelt. sz. Meg lehet vásárolni a 300 rubelt. És értékesített az utolsó sorban. A hangulat rontotta. Miért becsapni fogyatékos emberek, mert a jegy árát előre egyeztetett.

Azt már régóta akart bejutni a színházba, amiről annyi beszélni, a végén, úgy döntött, a játék „Körülbelül Fedot-Archer.” Miután megismerte előregyártott, ismét győződve arról, hogy mennünk kell. Jött a színház jó hangulatban indult a show, minden rendben volt, addig a pillanatig, megérkezett a helyszínre * király *. Meglepetésemre, ahelyett, hogy a bejelentett Andrew Kaykova király játszott néhány más szereplő, nem értettem, aki. A játék, ha annak lehet nevezni, megdöbbentően, a fele a szöveg még. további ›

Nos, először is, a színház nem tud kinézni. Ez csak egy garázs néhány vörös tégla. Az aluljáró otthonosabbá teszik. Nézett „milliomos” - nem tetszik! Színészek (ha egyáltalán szereplők) lejátszani, grimaszolva és nem felel meg a képet, hogy a szerepet. Zero telek, középszerű. Epilógus szörnyű. viccet Oroszország, a stílus öregségi szenilitás. Ez a színház zárva hozzám, örökre.

Elnézést, de jött a színház jegyek nélkül ülés - legalábbis furcsa. Csak néztem szombaton az emberek, akik zsúfolt folyosón, és nem tudom, hol kibír. és ugrás egyik helyről a másikra, mert az egy dolog, vagy egy másik -, hogy vegyenek részt az a személy, aki vásárolt egy jegyet erre a helyre.

Ha nem jár, nem mennék vissza. Nincs szolgáltatás. Jegyek a forgalmazók módjuk kimenet az arca. Nem csak a magas költségek a jegyek, akkor könnyebben megy nagy. Tehát ott is obhamil, ha megkérdezed, hogyan kell megtalálni a helyüket. Röviden, a rendetlenség. De nincs semmi, ami rontja a hangulatot, mint egy rossz szolgáltatás arány.

Mi már itt egyszer, mielőtt egy baleset: a jegy volt írva során elején az előadás 17:30, jól megérkeztünk, még mielőtt egy kicsit, várt egy falatot a helyi McDonalds, jön az ajtót, és ott malyshnya néhány (10 év) - kiderült, hogy a gyerekek teljesítménye ebben az időben kezdődött. Nem értjük, jön a pult - kiderült, hogy a hiba jött ki, és a fél jegyet időbélyeggel helytelenül, valóban játszani 19:30! Nagyon ideges, természetesen. Köszönöm, bár a pénztáros nyugodtan elfogadott. további ›

"Love Potion" által. Udv mindenkinek. Őszintén szólva, én csalódott volt. Ez nem volt az első boldogság „ismerete” a színház, vagy a bírák számát a színház, azt nem hit. Az ilyen vulgáris és olcsó viccek szintjén TV sorozat és a „gumi” nem várható. Az eredeti, talán ez a darab csodálatos, de nem ezt a célt a gag, viccek az öv alatt, és egyéb jellemzőit korunk. A személyi kultusz Politseymako idegesítette az egész show, azt hiszem, ez elég nem egy rossz színész, de. további ›

Dobtam a pénzt hiába. Az az érzés, csak a pénz szivattyú. A speciális „köszönöm” az adminisztrátoroknak, hogy durva és faragatlan. Soha be a lábát ott újra.

Köszönöm szépen a játék „Felejtsd Herostratus”! A kis színpadon egy ilyen hatalmas cselekmény, az egész világ! Nagyon sok érdekes scenographic levont következtetéseket, és a lényeg, a lényeg! Szereplői a többség -, és nagyon tehetséges. természetes. Hogy őszinte legyek, csak a főszereplő nem tetszik valami furcsa rossz (nem hallható) fiú. Olyan ez, mint egy őr, és páratlan király (vagy ő nem király, hanem egyfajta uralkodó, bocs). Tól döntők - eksztatikus! Köszönet újra.

Az igazat megvallva, amikor bementem a terembe, és látta, hogy a dekorációk, így megüt egy minőségi megközelítés a készítményhez. Várva a cselekvés maga, azt feltételezzük, hogy a játék, és megfelel az elvárásoknak a szereplők, hanem a távolabbi nézte ezt a munkát, annál inkább rájöttem, hogy a csoda nem történt. Miután szünet, őszintén szólva, már akartam hazamenni. Nos, miért telezsúfol ilyen munkát bárki szükségtelen intézkedés a színpadon, amelynek célja a külső hatás! Ki kell ezeket petróleum lámpa mellett a jelenet (akár 10 db). további ›

Veterans Tanács felkérte színházjegy felhívással Vysotsky, ahol a jegy ára 100 rubel lett megadva. Jött egy óra kezdete előtt a játék a jegyet, és azt mondták, a pénztáros, hogy a jegyek 100 rubelt. sz. Meg lehet vásárolni a 300 rubelt. És értékesített az utolsó sorban. A hangulat rontotta. Miért becsapni fogyatékos emberek, mert a jegy árát előre egyeztetett.

Elmentünk a play „Egy nagyon egyszerű történet.” Annyira nagyon elégedett, a feleségem egy kicsit csalódott, de összességében jó ár-érték arány a jegy ára. És akkor nevetni és egyidejűleg érinti komoly témák, úgyhogy és gondolkodni, és gyászolni sikerül! Azt javasoljuk. A színház maga is meglehetősen tisztességes, a környezetre és a szervezet. Sokan az idősebb generáció (nekem úgy tűnt, hogy valahol terjeszteni kedvezményes jegyek).

Azt már régóta akart bejutni a színházba, amiről annyi beszélni, a végén, úgy döntött, a játék „Körülbelül Fedot-Archer.” Miután megismerte előregyártott, ismét győződve arról, hogy mennünk kell. Jött a színház jó hangulatban indult a show, minden rendben volt, addig a pillanatig, megérkezett a helyszínre * király *. Meglepetésemre, ahelyett, hogy a bejelentett Andrew Kaykova király játszott néhány más szereplő, nem értettem, aki. A játék, ha annak lehet nevezni, megdöbbentően, a fele a szöveg még. további ›

Szeretnék írni véleménye mind azt mondják, köszönöm. Úgy döntöttem, hogy menjen a színházba, figyelmesen olvassa el a vélemények, és folytatta játszani „Chao”. Csak szerettem. Érzelmileg, fényes, izgalmas, pozitív tenger, végtelen szerelem. És van az erkölcs. Az előadás helyet ad a reflexió életünkben. Osztály! Általában, ha még mindig hiszem, hogy a választás, ne habozzon. Menj, és nem fogja megbánni. Ha csak azt, hogy dőljön hátra, és nevetni a szíve. És volt egy fiatal férfi, ő is nagyon elégedett.

Kapcsolódó cikkek