2018) 6. hét, amiért az emberek tévesen kiegészítő anyag - általános képzés esetében a minisztérium -

„Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam „János 14: 6.

Mielőtt elkezdjük érvelés ebben a kérdésben, szeretném elmondani a történetet a gyermekkori egy személy.
„A fiú, laktam egy része a Brit-szigeteken, amely folyamatosan kitéve razziák ellenséges bombandirovschikov. Volt egy háború, és a repülőgépek repültek, hogy bomba katonai célokat a központi és Észak-Angliában. A barátaim és én megtanultam megkülönböztetni a harsogó ellenség bombandirovschikov zajától a harci repülőgép. Mint láttuk az égen megvilágított fényszórók ellenség sík, mindig jönnek a nagy izgalom. Tudtuk, hogy fegyvereket védelmi a talaj vagy a levegő harci repülőgépek néha lehet, hogy sorban bombázó.

Ha egy ellenséges repülőgépek kiderült, hogy a fekete, fennáll annak a lehetősége, hogy a személyzet egyes képes lesz megszökni. A helyzetet tovább bonyolítja az említett pilóták a lehetőséget, hogy megtalálja az utat vissza, és talán jöjjön vissza egy új állomány bomba, hatóságok eltávolították útjelző táblák közúti kereszteződésekben. Így, miközben az úton, sőt, nem volt közlekedési táblákat.

Mi, fiúk tudták, hogy nem messze a várostól, az erdőben maradt még egy elfelejtett út jele egyáltalán jelentéktelen kereszteződésnél. Amikor kibontotta a jelet úgy, hogy rámutat a rossz irányba, úgy érezzük, hozzájárul a háború. Mint a helyi hatóságok, azt akartuk, hogy megzavarja bármelyik behatoló volna a környéken.

Persze, hogy egy ilyen ember a kezében egy megbízható terület térképét, a hiányzó útjelző táblák nem lenne komoly problémát neki. Még a kisfiús ötlet fordult a megjelölés nem megzavarja az ellenség, ha ő csak követte az utasításokat a kártya. "

Isten azt mondja nekünk a különböző típusú emberek, akik a saját Isten keresése megtévesszék érvénytelen mutató.

Először is, minden személy szándékosan figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy a létét ezt a csodálatos világot pontot a teremtő Isten, obyazatelsno sobotsya utat!

Annak valótlan állítása, hogy bölcsek, őrült. És még azok visszautasította, hogy Isten tudásukat, Isten adta őket egy mihaszna szem előtt. (Rom. 01:22, 23)

Perverz elme imádja tvareniyu helyett a Teremtő, mivel egy személy tiszta gondolkodás imádja a Teremtő. Poetmu, ha nem hiszem, hogy Isten teremtette a világot, Isten ad egy mihaszna szem előtt, és lehetővé teszi, hogy hinni mindenféle valószínűtlen elméletek eredetét a világ.

Isten arra is figyelmeztet, hogy az emberek, akik nem hajlandók elfogadni az Isten Igéje, mint az igazság, hogy könnyen követi az utat a csábítás és megtévesztés, olyan út, amely elkerülhetetlenül vezet halál és a pusztulás. Minden ember, aki tagadja az igazságot Isten Igéjének teszi ki magát veszélynek a nagyon nagy.

Mert nem volt hajlandó szeretni az igazat, és így lehet menteni. ezeket a dolgokat, Isten küldi őket egy erős illúzió, hogy majd hisznek a hazugságot. (2 Thess 2 :. 10,11)

Aki úgy dönt, hogy figyelmen kívül hagyja az igazságot, könnyen jön hinni a hazugságot.

Isten figyelmeztet bennünket, hogy mivel legtöbb ember elutasítja az igazság Isten Igéje, a század végéig, a Föld bolygó kíséri erős téveszme, tényleg emlékeztet egy szellemi ködben. Jézus tanítványai sprashavali tőle: »Mi a jele a jövő, és a végén a kor?« Többek között azt mondta,

Mert hamis Krisztusok és hamis próféták, és nagy jeleket és csodákat tesznek, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is. (Mát. 24:24)

Manapság sok „lelki” vezetők, irányítja az embereket a rossz irányba, melyek a keresztény fogalmak és tanítás. Bár ezek az emberek még idézni néhány verset a Bibliából, sőt, húzza ki ezeket a verseket az adott környezetben. Bármikor azonosítani hamis tanítások, megkérte a kérdést: „Ki Jézus Krisztus” És ez miért olyan fontos, hogy szilárdan tudta, ki ő.

Isten figyelmeztet előre is rossz indexek rendezett Sátán, így nem fog eltévedni. Azt is figyelmeztet a növekvő csábítás a világ, amely felhő a gondolkodás.

„Mert tudom, hogy a gondolat, hogy azt hiszem, maga felé, azt mondja az Úr, a gondolatok a béke és nem a gonosz, hogy reményt és jövőt. És vozzovote nekem, és én megyek és imádkozom, és én hallani; és keressetek engem, és meg fogja találni, ha kerestek engem teljes szívedből. És én megtalállak, szól az Úr „(Jer 29: 11-14)

1. Miért mindegy, annyi vallás a világon? Mi jobb, mint mások?
    Számos alkalommal, azt mondhatjuk, hogy olichaet egyházunk másoktól, de a legfontosabb dolog, nem ez a lényeg. Ne foglalkozzon a kérdéssel, és feltette a kérdést, hogy az a személy, kérve őt, ha ő (lány) hisz a Teremtő Isten és Megváltó. Tény, hogy egy személy lehet választani a saját templomában, amely felismeri az isteni és üdvözítő Krisztus áldozata. Ez az alapja a mi üdvösségünkért.
  • Nem akarom, hogy menjen a templomba, mert van egy csomó hype és tisztességtelen / képmutató embereket. Én magam (és) lesz az Istenben való hit.
    Ez egy nagyon népszerű hit az emberekben. Sajnos, az emberek egy rossz megértése tservki társított Személyes és nagykereskedelmi mások történeteit. Ha lenne egy másik tservki semmilyen módon nem azt mondják, hogy egyházunk ludshe és nincs probléma. Meg kell adni az embereknek, hogy megértsék, hogy az egyház - ez nem egy gyűjtemény ideális emberek, és az emberek annak biztosításához, hogy a jobb. Annak ellenére, hogy a „tökéletlenség” Isten az Ő követői lenni tservki és segítik egymást. Isten nem támogatja az elképzelést hívők egyetlen (de csak bizonyos esetekben, ahol nincs templom a terület). Azt mondta, az erejét a hívők, amikor együtt vannak.
  • És miért mentél pontosan ebben a templomban, és nem valami más?
    Itt már mondani hitük, de nem megfeledkezve a szélén újra. Ha egyszerűen azt mondják, hogy az oka annak, hogy megy ez a templom csak most, hogy amit tesz szülei vagy a barátok, nem hangzik meggyőzően. Még riasztóbb. Mintha egyszerűen „feldolgozni”, és akkor maradnak meg rajta. Mesélj, mit átvészelni, amit ebben a templomban. A dolgok, mint a kommunikáció az emberek, akik osztoznak a hitemet, támogatása, az egyszerű összefüggések és elfogadása, és így tovább. Adjon társa megérteni, hogy az egyház - az a hely, ahol bárki képes lesz, hogy a rendszer úgy érzi komfortno.
  • Áldás rád és az Isten bölcsessége a vallomásában!

Kapcsolódó cikkek