4 helikopter körözött a város felett, aggodalmat keltettek a lakosok - Vladimir, áprilisban 2018-hírek
Rémült városiak éjszaka „vendégek” az ablakon
Vladimirec megijedt, amikor az éjszaka hallotta a zajt spinning helikopter propellerek, és a csörgő az üveg az ablakokat. Nina Pascenco címzettje a szerkesztő «Pro városok” azzal a kéréssel, hogy megtudja, mi történt az éjszaka folyamán:
- Ez valami hihetetlen. Én ébredt a csengetés a pohár az ablakokat. Felkeltem, hogy mi történik, és látta, hogy egy repülő helikopter. Repültek olyan alacsony, én talán a számok nem emlékezett. Helikopterek már fekete, nyilván a hadsereg.
Újságíró «Pro City” fellebbezést nyújtott be a minisztérium sürgősségi helyzetek, a város, hogy tudja, akinek helikopterek is repült a város felett. A minisztérium azonban kifejtette, hogy csak a költségek egy helikopter parkunk, amely indít bizonyos napokon:
- Nem tudjuk repülni éjjel. A járatok készülnek kedden és pénteken a pozharopasnosti a városban és a régióban. A kiké az helikopterek, nem tudjuk megmondani, - mondta Ilja Sevastyanov, sajtóreferense Minisztérium sürgősségi helyzetek a Vladimir régióban.
A Belügyminisztérium Vladimir Region kifejtette, hogy talán ők hadgyakorlatot. De az ilyen információkat csak be szolgáltatás, amely szabályozza az összes járat, - a Szövetségi Légiközlekedési Hivatal. Újságíró «Pro városok” küldött egy hivatalos kérelmet, de a válasz megkapja csak néhány napig. Addig minden állampolgár továbbra is a sötétben.