10 fajta szülőket, hogy a tanár titokban utálják
A legtöbb szülő fantasztikus, de néhány tanár kénytelen álmodni jövő nyáron, mielőtt elkezdi az új tanév. Már írtam arról, hogyan lehet egy jó tanár. Most vessünk egy pillantást a helyzet a másik oldalról.
Tanár Jessica Bowers azonosítja 10 fajta szülők, hogy a tanár titokban utálják.
1. Szülő Különleges Hópehely
Igen, a gyermek különleges, hiszen minden tanuló az osztályban. Nem, a gyerek nem elég különleges, hogy a házi feladatot. későn, vagy nem követi más szabályok az osztályteremben. Értem. Én egy szülő is. A gyerekeim - ez az én világom, de a szülők kell, hogy le a földre, és elismeri, hogy a szabályok minden gyerek, még nekik. Ezek ugyanazok a szülők, akik meg vannak győződve arról, hogy az értékes baba nem tud semmit.
2. Szülő Magic Bullet
Minden szülő szeretné, hogy a gyermekek jobban az iskolában, de a szülő szeretné, ha a gyermek már jobb minőségű és jobb olvasni, de anélkül, hogy bármilyen extra munka. Bár én indokolja a közös olvasás éjszaka, még mindig keresi a módját, hogy gyorsan kijavítani vagy bármely más határozat, amit nem kellene részt vennie.
3. A szülő, pattogó a fejen keresztül
Ez rendben van, az órák alatt, de ahelyett, hogy foglalkozik a papírmunkát, azt idézték, hogy az igazgatói irodába. Én állványok agyam, hogy kitaláljam, hogy miért (tudom, már átadta a három hetes beszámolók), majd megvilágítja nekem: én voltam az áldozat, ha a Szülő, ugrálni a feje fölött. Ez a szülő akadtak problémák, de ahelyett, hogy beszéljen velem, megy egyenesen a főnököm.
4. Mindenütt Parent
Ez egy klón a szülő, vagy ő csak tökéletesítette a művészet teleportálás? Ő mindenütt jelen van, lóg a végén az osztály egy hosszú idő után a többi szülő ment el arról, hogy minden marad a régiben. Ezek a szülők, úgy tűnik, soha nem lesz képes, hogy gyermekeik a lehetőséget, hogy döntetlen a cipőjüket, hogy dobja a notebook, vagy hogy néhány hibát.
5. Szülő Ghost
A név a szülő a listán, de nem ő tényleg létezik? Ez a szülő szinte soha nem látott, és ez tesz engem egy kicsit ideges, mert tudom, hogy a szüleim, akikkel van kapcsolat, a gyerekek jobban tanulnak. Ismét azt megérteni, mi is egy szülő dolgozik, de szeretném látni, legalábbis ő megtalálta a lehetőséget, hogy hívja vagy keresse fel a szülő találkozón.
6. Egy szülő, aki nem tartja tiszteletben a határokat
Ha kapok egy szöveges üzenetet 11 órakor, én nem is ellenőrzi, hogy ki az. Tudom, hogy ez Parent-without-határok, amelyek „csak ellenőrzés” valamit a következő napon. Minden alkalommal, amikor megnézem a mailt, van egy üzenetet (vagy hat), hogy szülő. És ez nem egy rövid üzenetet; ők inkább epikus. Ha sietek, a fürdőszobában alatt az öt perc szünetet, vagy menjen el az ebéd, én is számíthat arra, hogy a találkozó a szülő, aki keres, hogy beszéljek.
7. Versengő szülők elváltak
A pár a szülők - a dinamikus duó katasztrófa, ahol nem csak a közös felügyeleti jog, hanem egy állandó harc a többit. A szülők elváltak. úgy tűnik, minden alkalommal kergeti annak érdekében, hogy megjelennek a legjobb fény, felfedve egy másik legrosszabb. Ebben a versenyben, a gyerek mindig a vesztes.
A szülő átadja az üzleti szabályok az osztályban, és azt akarja, hogy biztosan tudom, hogy a helyét a hierarchiában valahol alatta. Ez a szülő tekint rám, mint partner, és mint egy alkalmazott. Ez csak idő kérdése, mielőtt azt mondja: „Én fizetem az adókat, mert én vagyok a főnök.”
9. A szülő - tanár gyűlölő
Nem tudom, mi történhetett volna a múltban, hogy a szülő gyűlölni kezdte a tanárok, de igazi gyűlölet. Ez a szülő azt hiszi, hogy ez a munka a vesztesek és mentem dolgozni, mint egy tanár csak azért, mert a nyári szünetben. Vagy ami még rosszabb, azt hiszi, azért vagyok itt, hogy ez egy gyerek szenved. Bármi is az ok, akkor egyértelmű, hogy a szülő meg van győződve arról, hogy ez az én hibám volt, és a hiba a többiek, mint én magam.
10. dramatizálja Parent
Ez a szülő vesz egy kis iskola incidens, és felfújja azt elképzelhetetlen méreteket öltött. A változás, néha használ könnyek, néha sír, de mindig jelen dráma. Ez nem ér véget, amíg az iskolaszék és minden szülő a játszótéren nem hallani igazságtalanság.
Alapján anyagok parenting.com
Ez a honlap megfelel minden elveinek HON kódex megbízható egészségügyi információk: lásd a tanúsítványt.
vagy
Belép:
vagy
Belép:
Vissza az előző oldalra
Vissza az előző oldalra
Vissza az előző oldalra
Köszönjük, hogy regisztrált!
Vissza az előző oldalra
Vissza az előző oldalra
SZABÁLYOK WEBOLDAL
Vissza az előző oldalraVissza az előző oldalra