12 LED-es autó voltmérő - meander - Szórakoztató elektronika
Az ötlet, hogy építsenek egy voltmérővel autó volt sokáig, mert gyakran hallgat zenét a kocsiban, én teljesen lemeríteni az akkumulátort úgy, hogy az autó nem indul. De a keze nem éri el a voltmérő. Aztán rátaláltam egy egyszerű voltmérővel shemku 12 LED. Érdemes megjegyezni, hogy amellett, hogy a chip, és néhány részletet nincs semmi bonyolult. Itt van egy leírás:
Ezek szükséges alkatrészek :-)
Díjat kap a hossza kb 70mm. Régebben a 3mm LED-ek. 8 és 12 - 1- piros és piros, sárga és 7. maradék zöld. A chip nagyon kívánatos, hogy a panelek (könnyebb lesz, hogy húzza ki :-))) voltmérő telepítve a műszerfalon a hátsó oldalon.
A nivovsky panel mögött, ahol faragott díj egy partíciót fehér műanyag, amely segítségével a vezeték vágó fogó könnyen el lehet távolítani. Fúrjon egy lyukat 3.2mm elölről! oldalon. Jött egy kicsit csúnya, de a csúcs alatt nem annyira észrevehető. LED kellett tenni rontja még az oldalán egy kicsit. Miután szilárdan a lyukba mindezt a szépséget megtelik folyadékkal körmök.
Azt bekapcsoltam párhuzamosan villanykörte - egy mutató a hiányzó olajnyomás. Azaz, ha a gyújtás ki van kapcsolva, vagy ha a kapott az autó nem működik, valamint a gyújtást bekapcsolva. Még vezetni éjszaka, amikor az arcába ragyogó LED nem túl szép. De olyan STE funtsikliruet
A piros LED-ek elején a skála, hogy világítsanak 11.5-11.7V feszültség. Mutassuk meg, hogy kick akkumulátort. Sárga fény körülbelül 12.