10 értékelés a moszkvai tudományos és gyakorlati Center of Sports Medicine Moszkva, Tagan,

Az ág №3 érkezésével új menedzser Sapozhnikova végül összeomlik gyógyulási folyamat, mert a understaffing szakorvosok: nincs 2, BP-kardiológus Tsz. OVL, Bp-manipuláció 6-3-8-bal masszőr terapeuta (egyesíti fej OVL), durva, barátságtalan íróasztal. A rom a falakon belül, kiterjedt hibák a falak irodákban, virágföld felső különösen neurológusok, lift nincs emelésére betegek hibák ODA, paresis, sérülések. Nagyon zsúfolt vzal. további ›

Voltam az orvosnál, a nevét sem zenészek, vagy Muzykantis. Jöttem egy probléma a térdét és könyökét. Elbow soha nem nézett. A térd mondta zúzott porc (mondta tapintás után, mielőtt látta a képet), a további csak rosszabb lesz. Hetente háromszor járok az edzőterembe, ő javaslatára - nem megy. Az érvelés - nem mentem, mondta magában. Kapcsolata a beteggel - pofigisticheski-kellemetlen. Egy érzés, hogy az emberek rettenetesen hírhedt, sem az, ami nem ért el. további ›

Szeretném kifejezni külön köszönetemet Hovantsevoy Elena Alekszandrovna - tanszékvezető rehabilitáció. Elena, az arany kezét, meleg szív, figyelem és érzékenység csodákra! Abbahagytam fáj vissza, járási javult! 10 évvel fiatalabb!

Eltörte a karját, az alsó harmadában a vállízület. Miután a művelet sikeres volt az Institute Sklifosovsky Sychevsky küldtek a Center for Sports Medicine fejlesztésére viszont azt mondja, hogy a törés nagyon rossz, és meg kell, hogy sürgősen dolgozzon a kezét. A központ sokat segített! Különösen köszönöm szépen akarom mondani csodálatos szakember Krugloe Ekaterina Igorevna. A külső hideg valójában érdemes nagyon érzékeny ember, aki nem minősül munkaidőnek vele kedvéért a betegek. És azt is. további ›

Töltöttem a legbonyolultabb művelet (megbirkózott az egyik, mindig is szerettem volna, hogy nem két). Minden jól ment, nincs komplikáció. Tanítják, hogy újra járni, ő kísérte a hasznosítás (ami 1, 5 év). Alexey Balakirev - igazi varázsló. Csoda volt, hogy nem volt felborítani a hegyen. Szerencsénk volt. By the way, hogy az orvosok Németországban tanácsot jönni. Amennyiben ezeket a műveleteket 15-20-szer drágább. Egy nagy köszönet neki! P. S. ő karaktere nem ajándék. Azt kell elviselniük. És mi a teendő ((?;

Az ág №3 érkezésével új menedzser Sapozhnikova végül összeomlik gyógyulási folyamat, mert a understaffing szakorvosok: nincs 2, BP-kardiológus Tsz. OVL, Bp-manipuláció 6-3-8-bal masszőr terapeuta (egyesíti fej OVL), durva, barátságtalan íróasztal. A rom a falakon belül, kiterjedt hibák a falak irodákban, virágföld felső különösen neurológusok, lift nincs emelésére betegek hibák ODA, paresis, sérülések. Nagyon zsúfolt vzal. további ›

Korábban egy sportorvos központ, és most a klinikán. Megjegyzem, hogy öröm, mielőtt a fő rekesz 1 traumatológia klinikára. Gratulálok a személyzeti osztály nem ismer határokat. Head Balakirev AA működő sebész Zenészek MK Fesenko AG ápolók, nővérek is, minden körülvéve meleget és a figyelmet. Professzionalizmus a legmagasabb szinten. Köszönöm szépen.

Voltam az orvosnál, a nevét sem zenészek, vagy Muzykantis. Jöttem egy probléma a térdét és könyökét. Elbow soha nem nézett. A térd mondta zúzott porc (mondta tapintás után, mielőtt látta a képet), a további csak rosszabb lesz. Hetente háromszor járok az edzőterembe, ő javaslatára - nem megy. Az érvelés - nem mentem, mondta magában. Kapcsolata a beteggel - pofigisticheski-kellemetlen. Egy érzés, hogy az emberek rettenetesen hírhedt, sem az, ami nem ért el. további ›

Szeretném kifejezni hálámat a legjobb orvos Balakirev Alekszej Alekszandrovics! Ez tényleg az orvos nagybetűvel! Isten adjon neki jó egészséget és hosszú életet!

Podkazhite, kérjük tett szíved konzultatív vétel kardiológus gyermek - sportolók. Ha igen, mondja meg, mennyi konzultációt, és hogy hogyan lehet beiratkozni rajta. Fiú 12 éves, focizik 6 év. Ha nem fogadja el a gyerekek, akkor mondd meg, hol tanácsot, csak az érdekli, sportorvos. Előre is köszönöm!

Kapcsolódó cikkek