10 érdekes tény a kitesurfing
1. A szó «Kite» (kite) - a sárkány. Ez a sport jelent meg az ősi időkben, talán Kínában, de senki sem tudja pontosan. Ismert anyagok, amelyekből készültek: ez a selyem is használt kötelek és vitorlák és bambusz keretben. Kínából, mentek a nyugati, jött Európába, és az amerikai és Ausztráliában. Használata sárkányok annak a ténynek köszönhető, hogy a magassága egy szélroham sokkal erősebb, mint a szárazföldi többet jelent a tapadást. Papírsárkányok arra használják különböző célokra. Kite - szórakoztató, tudományos és katonai célokra, valamint a szállítás. Így például, az őszi 1903 Samuel Franklin Cody átlépte a szoroson La - Manche a hajón, amely az első használható vontató sárkány.
2. Van egy ilyen dolog - műsoridő. ez az eltöltött idő repülés közben a kite közben egy ugrás. Általában 5-10 másodperc, de lehet több. Eric Eka rekord tartozik, és 39 másodperc alatt.
4. A Hawaii úgy vélik, hogy a kite találta az isten Maui. Maui vitatkozott a szelek, és majdnem meghalt. Hatalmas kite, csökken a földre lett termékeny síkság. 6.Odnazhdy nyár, amely ki különösen fukar a hullámok, unatkozó amatőr kört leakasztotta Juan Richie (Juan Ricci) úgy döntött, hogy egy kis halat. De elégedettek a szokásos helyeken a horgászat, ő nem fog. Ehelyett ő kötötte őt a fedélzeten egy horgászzsinór egy kampó, és bement a tengerbe, készített magának egy horgászfelszerelés a szarufák a régi bárban. Damil lesz többé ellenállni 9-11 kg, és a vonalak a kite ellenáll akár 272 kg-ot. „Azt nyakkendő kötél megfosztani, majd csatolja a fedélzeten a kapcsolási pontot, - mondja Juan, - én már a különböző csalik, attól függően, hogy milyen a hal akar fogni. Megyek a 6 láb 1 hüvelyk táblák Liquid Force, melyet a hullámok, és a kite -. Ez egy 8 vagy 10 méteres Havoc »
Most, Huang visszatért egy hatalmas fogás, amely az Ön és barátai a szabad föld egy életen át. 7. kite szörfözés, valamint a szeretet, minden korosztály számára. Luis Gómez (Louis Gomez) - 73 éves, és ő volt lelkes kite. Ez az: nem 37, hanem 73. Gomez, ha egy szoftver mérnök a cég a JP Morgan Chase, felfedezte a kite-szörf, amikor ő volt 65, és úgy döntött, hogy próbálja ki a saját kezét.
„Azt mondtam a feleségemnek, abban az időben, amikor fiatalabb voltam, ez a sport csak nem létezik - mondta Gomez egy interjúban Wall Street Journal. - És a fenébe, ki akartam próbálni; Azt akartam - és mindent. Ez volt a kihívás. "
A másik dolog, New York. Amikor kitesurfers van Manhattanben, szakít egyik sarkalatos szabályait kitesurfing nem lovagolni a közelben magas épületek, illetve a városban. De Inkoll Mitchell (Mitchell Incoll) úgy határozott, hogy a projekt végrehajtására «Város Kiter» ( «Urban kitesurfers"), hogy nem éli túl, és vigyük őrizetbe NYPD nem kellett.
Ő kite Inkoll indult Times Square - a tömeg a turisták, a taxikat és óriási felhőkarcolók. Fényképek voltak egészen lenyűgöző. Az ötlet az, hogy „elszakadni a megszokott kitesurfers homokos strandok és a meredek hullámok.” A képek sportoló megváltoztatja a megszokott környezetben, határozottan söpörte félre a tipikus feltételei kitesurfing leckéket és találják magukat egy olyan környezetben, amely egy iránnyal ellentétes tapasztalt kitesurfers a víz: a térérzet és kiterjedését.