7 befogadási intézkedik modern belső konyha - magazin
Így vagy úgy, és a falu kényelem, és a városi elegáns, funkcionális és modern futurizmus megtalálja a rajongók. Ha fáradt a szokásos helyzet, és meg akarja változtatni, hogy egy modern, próbálja meg ajánlásokat.
1. Modern berendezés
Lehetetlen ultramodern minimalista belső konyha nélkül készülékek. Készülékek és bútorok összeolvadnak egyetlen funkcionális együttest. Anyagokat az alapján a tartósság, könnyű ellátás, rövidség. Steel hűtőszekrény és kávéfőző, kiáll a kés. Neat sütő és sikeresen integráltuk mosógép és mosogatógép, kombinálni számos olyan funkciót - minden csíkos króm, úgy néz ki, szigorúan nélkül kacérkodás. Vegye ki az összes kisebb ajándéktárgyak helyett textil - gyakorlati betétekben és papírtörlő, minden rendelkezését, amelyek egyszerű látvány, megtisztítják a tárolási rendszer, zárt doboz, elrejtve a szekrényekben. Tiszta, friss, mind a műtőben. Igen, ez alkalmas megközelítés korszerűsítése a konyhába.
2. Sima bútor
Mondd, hogy nem gond és igen - racionalizálás. Beépített bútor készítés bútor emelkedők tökéletesen sima, fém alkatrészek nélkül a legkisebb díszítés adja meg szigor. Fiókok és emelő eszközök lehetővé teszik, hogy minden hasznos konyhai területen.
3. munkalap
Ipari formatervezés behatolt a gömb dekoráció: a konyhában, hogy vizsgálja meg a modern, lehetséges, hogy úgy gondolja, ebben az irányban. Nagy tábla grafit, makulátlanul fehér, szürke vagy ezüst színű növeli szilárdságát a konyhabútor. De az élénk színek, hogy tagadja meg magától nem éri meg. A legmerészebb - neon és savas, lédús, és emelt be egy abszolút - a színek túl jól a modern konyha belső. Ezen kívül, a cserép vagy kő kötény védi a falakat a kosz, olaj spray és egyéb hibákat a főzés.
6. Beépített világítás
Két lehetőség van: az első a már jól ismert számunkra - megtakarítás baba, varr helyet a homlokzatok, fülkékben, asztallapok, világító munkaterületek és hozzon létre egy ünnepi chiaroscuro. A frissebb második: ez megint egy ipari stílus - durva, egyenes ipari és lámpák miniatűr spotlámpák.
7. kiegészítők
Miután elolvasta a cikket, találtam egy változatát, hogyan kell frissíteni a tervezés az ő kis konyha - Ragaszkodjon a tapéta a falon (vétel №4) - Azt hiszem, ez vizuálisan növeli a teret. De a mi fényes árnyalattal télen is, nem kell elfelejteni. Azt hiszem, akkor adnak új érzelmi energiát az életemben.
Konyha falak, amelyek díszített fotó tapéták, elegáns megjelenés. még a tér kitágul véleményem. A lényeg az, hogy válassza ki a megfelelő képet.
Ami a befogadó №4. Én is nagyon szeretem takof opciót. Nemrég írtam egy bejegyzést a csoportban VKontakte egy hasonló téma: a tér tágulását és festmények. Néhány információ kíváncsi, részben - hasznos. Másolás jól jöhet:
Hogyan, hogy a szoba vizuálisan több? A legegyszerűbb módja -, hogy egy tükör a padlótól a mennyezetig. Akkor nem lesz értelme a perspektíva, és egy nagyobb teret. Ez a technika feltalálta a reneszánsz idején. Mirror akkor kicsi volt és drága, de a művészek tanult rajzolni perspektíva, mint valaha használni. Például, egy szoba díszített utánzás polcok, szekrények ajtók nyitva vannak, könyvek, hangszerek, stb a Palazzo Ducale Urbino (Olaszország) A művész díszített szobákat, így körülbelül 1470. Modern tervezők még mindig ezzel a módszerrel.
Ha megnézzük az interneten történelem kialakítás a reneszánsz, akkor talál egy csomó példa, ahol még a templomok festett szempontból hamis benyomás keltése, hogy a tér sokkal nagyobb. Nagyon úgy néz ki, vpechatlyasche.
Én egy kicsit világos, hogy miért dosih azt hiszik, hogy szervezi a konyhában drága. Természetesen, ha azt szeretnénk, hogy a szuper-drága homlokzatok és kő munkalapok fog kerülni hatalmas összegeket. Például én fordult az orosz gyár Beaver szerint nagyon gazdaságos modell Luba hívogató designer ház (ingyenes), általunk tervezett konyhában nekem és a szoba mellett raktárak szerint a méret és a funkcionalitás. Tartozékok választott német, megbízható és erős. Rendeltem egy szerény asztali laminált chipboard'll csak nézni őt. Azaz összpontosítva a maximális funkcionalitás és megtakarítások tervezése, hoztam létre egy olcsó és kényelmes konyha. De minden más Ponte képmutatók
Fali és mennyezeti lámpák Germanika Arte Lámpa A3950PL-3GO $ 0. Apartman jellegű TATI BELSŐ (LLC "Design Laboratory U.YU.T.") Narancs fehér Editorial Myhome Szekrény: alapvető iránymutatásokat választotta a tolóajtók nyissa meg a kabinet-kupé közvetlen út a rendes bútor a meghatározó eleme a belső. 18636 január 6-án Apartman GI16 Ryzhkova OksanaAlena Csillár Petal Arte Lámpa A4905LM-5AB $ 0. Lazy hallgató - az inspiráció forrása Jaroslav Misonzhnikova eredeti ötletek megtalálása visszhangot a szívét ezer ember, már többször megjegyezte, a tervezési versenyeken és fesztiválokon. 6456 0 2 Csillár mennyezeti 244014006 Cascade Arany $ 0. Mutassa 011 Sophia-A25SS1240 $ 0. Fürdőszoba a pr. Dimitrova Prokhorova Natalia. Arahis DESIGN. Moszkva-Novosibirsk Enyhén kiemelő Alexander Trush Asztali óra Hermle 22511-030340 0 dörzsölje. A lakás az utcán. Forest Inessa Belousov Hálószoba kvatriry utca. Malakhov (hálószoba + fürdőszoba) Avkvadrate, Ltd. Szekrény HomeMe Arno ADZ0368000 $ 0. Szekrény tervezés és kivitelezés Studio ELENKOR Sofa Delta élet 160, bézs $ 0.