45 év - zafír esküvő pirítós
Örök boldogság, szerelem, tanácsadás
Azt tele lenne a saját otthonában!
Ennyi - Iszom, hogy a!
Annak érdekében, hogy mindenki itt ül
Hosszú távon ő tartotta a vérében,
Hogy van a felesége az igazi,
Igyunk a kiváló menedzsment, amelyen keresztül az elkövetők a mai ünnepségek éltek együtt boldogan és negyvenöt év! Azt mondják, hogy ha egy férjes asszony nem visel jegygyűrűt és egyéb ékszerek - hozzáment csak a szerelem! Igyunk egy szerelmi házasság! Egyszer régen az ördög és egy angyal. Itt az ideje, hogy férjhez. Angel házas nőstényördög, és az ördög - egy gyönyörű tündér. Mint mondják, aki vezeti a, honnan, és rack akár - egy évvel később az angyal vált egy ördög, az ördög lett egy angyal.
- Jó asszony - fűszerezett mondta - az, aki a férj és a szerető.
- Valóban? És azt gondoltam, hogy rossz volt.
- Nem rossz - az, amelyben csak egy szerető.
- gondoltam -, ez csökkent.
- Nem, a bukott - ez az egyik, hogy nincs.
- gondoltam -, ez magányos.
- Nem, egyedül - az, amelyben a férje. Tehát igyunk egyedülálló nők! A hiteles őrzői a családi tűzhely! Két barát volt az érv, amely gyorsan levetkőzni nő - szél, víz vagy V Amikor a szél fújt, csak felemelte a ruhát. Amikor esni kezdett az eső, a ruhák csak beragadt és átlátszóvá vált. Amikor kiderült, ragyogó nap, egy nő volt, egyre melegebb lesz, és ő kezdett chip el a ruháját, amíg ő maradt teljesen meztelen. Igyunk meleg hozzáállás a nők - ez hoz nagy előnyöket! Nő töprengett az üzenetet az ő szeretett. Az első változat a levelében ez volt: „Örülök, hogy látlak, én nem akarok!” Miután olvasni ezt a sort többször is, ő tépte fel a levelet, és írt egy másik, az alábbiak szerint: „Talán sosem találkozunk.” De a gondolkodás, úgy döntött, hogy változtatni, és a mondat: „Azt várom, hogy találkozzunk türelmetlenül!” Igyunk egy nagy változékonyságot a női karakter!
Igyunk rá, hogy miután negyvenöt év házasság, a szív a hőseink a nap volt könnyű, de a pénztárca lett nehezebb! Az emberek azt mondják: „Az asszony szereti a füle.” Talán kedves hős a nap keményen kellett dolgoznia, eddzen a kidobnak a bókokat, mert miután negyvenöt év házasság, még mindig szereti a feleségét drágán! Igyunk arra, hogy mire van szüksége a füle a tettes ünnepségek is teljesen elégedett! Amerikai döntött, hogy feleségül. Feleségül vette egy amerikai. Másnap reggel a hír terjedt el, hogy meghalt. Aztán férjhez ment egy francia. De másnap reggel, és ő holtan találták. Sok nő úgy megérintett, még nem házas egy orosz. Miután egy éjszakát vele halott önmagát. Azt tósztot az orosz férfi, aki velünk él egy hosszú, boldog, és maguk is boldogabbak, mint nekünk!