24 Forró nyár után))) szól gyerekeknek - 20 Fórum szenvedélyek

Elhaladunk a fizikai. ma végre lemérjük precíziós mérleg és a mért - 16 kg-os és 96 cm, 50 kg-os anya, egy nővér azt mondta, hogy van egy ultra-könnyű. valahogy úgy érzem, 52

Hű, nem is kicsi.
Olka, nos, te, mint a Carlson Nos hazudsz, hogy 7 év alatt? Nos, mérlegelni minden 8

Van egy barátom azt mondta a néném, nézi bund, hogy az unokahúga is, így folyamatosan kérte, hogy enni, most az elhízás. Nézem a gyermek, nos, nem vastag egyszerűen krupnenkaya nekem csak miután Andrew boldogság, amikor a gyermek olyan jól eszik, de még inkább a 2 év alatt - ez nem egy olyan jelző, azt hiszem, és amennyire emlékszem, akkor unokahúga megengedhetünk, I nos én nem csinálom, hogy ha tudom, hogy olyan szoros és evett, de kér többet - adok egy kis gyümölcsöt. nem minden evett - nem befejezni etetés, és így tovább ..

Én is úgy gondolom. Vlad biztosan nem kövér, ő egy normális gyerek gormanichny. Különösen azért, mert ez már két és fél. Fél évre, és nőhet.

Azt sem kényszeríteni. Vosnovnom eszik rendesen. Még csak nem is Zaneta hogy lehet, hogy ott van. Mi néha csak az utolsó egy kanál meggyőzni, hogy enni, de ha nem - semmiképpen.
Emlékszel, panaszkodott, hogy nem eszik semmit, kivéve a mell. Ő nagyon keveset evett, de még mindig nem tette, ennek eredményeként a gyermek nincs negatív beállításokat az ételt. Mi örülök igazán.

Lerik volt az apám egy hétvégére, és vasárnap-in-law tartózkodott éjszakán csak nem nélkülünk. minden simán ment, de nem sír egyáltalán, amikor láttam, hogy azonnal nyilvánvaló, hogy az elmulasztott docha

Papa nem panaszkodott? Azt megbirkózott?

Mentilmetil. Nézek aktívan annyira kipihent, cserzett szépség! És alszom hol?

Aludtunk sátorban

Oles. Igen, nem ment minden csak nem normul

Ahhoz, hogy a barátai, akkor legkiemelkedőbb vastag te Vladka vagy sem.

Ha valami, itt vagyok. És akkor mehetünk, és aki úgy néz ki?

Elhaladunk a fizikai. ma végre lemérjük precíziós mérleg és a mért - 16 kg-os és 96 cm, 50 kg-os anya, egy nővér azt mondta, hogy van egy ultra-könnyű. valamilyen okból úgy érzem 52: roll:

nem csak 52, de 52 terror raskormilas.
de a gyermek, a vágy, hogy van súlya most és a jövőben tömeg - a jövendőmondók és jósok a csonk (nagy és rothadt). én 18 kiló, és méter magas - nem ragad, bár nem vagyok 52 fontot (vagy talán azért, mert ez az, nem zavarja, boyatstsa)

Elhaladunk a fizikai. ma végre lemérjük precíziós mérleg és a mért - 16 kg-os és 96 cm, 50 kg-os anya, egy nővér azt mondta, hogy van egy ultra-könnyű. valamilyen okból úgy érzem 52: roll:

de a gyermek, a vágy, hogy van súlya most és a jövőben tömeg - a jövendőmondók és jósok a csonk (nagy és rothadt). én 18 kiló, és méter magas - nem ragad, bár nem vagyok 52 fontot (vagy talán azért, mert ez az, nem zavarja, boyatstsa)

Valószínűleg képest csenevész néz Vlatko Olka

Valószínűleg képest csenevész néz Vlatko Olka

anyukám egészen 47 kg, és a húgom és én - magas és nonmeager. annyit mondott, hogy sokat eszik anya (és az én anyám, az én gyerekkori pontosan ugyanolyan volt, mint mi, még vastag))

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó és 4 vendég

Kapcsolódó cikkek