2110, gyártása starter Belorusszia
Azt, hogy egy dolog: vásárolni adat kezdők nem ajánlott!
Pontosan! A gyár volt ilyen. A felfutási mafynki 23000 pootvalivalis mágnesek a motorban. Nekem úgy tűnt, hogy ők ragasztott.
Mi vezetett otvalivanie? Azt leállt? Vagy felfedezték a boncolás során? Az állórész? Véleményem azok a test belsejében (az állórész: vigyorral.).
Ezért kérem, ragasztó maradékot nem létezik egyáltalán, ha óvatosan dugta, úgy kell rögzíteni, hogy a falak, és a sár az egyik végén és a többi hold-kalitka gyűrűt. Fehéroroszok tehet anélkül, hogy a ragasztó?
Azt, hogy egy dolog: vásárolni adat kezdők nem ajánlott!
Pontosan! A gyár volt ilyen. A felfutási mafynki 23000 pootvalivalis mágnesek a motorban. Nekem úgy tűnt, hogy ők ragasztott.
Mi vezetett otvalivanie? Azt leállt? Vagy felfedezték a boncolás során? Az állórész? Véleményem azok a test belsejében (az állórész: vigyorral.).
Ezért kérem, ragasztó maradékot nem létezik egyáltalán, ha óvatosan dugta, úgy kell rögzíteni, hogy a falak, és a sár az egyik végén és a többi hold-kalitka gyűrűt. Fehéroroszok tehet anélkül, hogy a ragasztó?
Nos, ha jól értem, bármilyen motort két fő részből áll: egy forgó - a forgórész és a ház - az állórész. Lehet, hogy tévedek, de mindig úgy érezte, hogy így.
Kifejezése a betegség hosszú ideig és fokozatosan. Először csavart alig néha. Vétkeztem az Accum hogy nem húzza. Idővel ezek a dugók (mint kiderült) gyakoribbá váltak. Ennek eredményeként nem volt hajlandó fordulni egyáltalán. Tettem egy jól működő akkumulátorról, szintén nem jó. A diagnosztizált - starter. A boncolás során bebizonyosodott, hogy a mágnesek pootvalivalis és végül klinanuli rotor. Itt csak egy gyűrű gallér pár már nem emlékszem, hogy megértsék a másfél év ezelőtt. De emlékszem, hogy én poschital mindegy, hogy vannak ragasztva az állórész (ház), és csak leesett.
21114 Andrey írta (a):
Tehát, már megváltozott. batkin a csomagtartóban, nem összeszerelve. De még mindig dolgozott a fertőzés, csak egy jó fagy nem jut vissza, ha már ki van kapcsolva. Úgy döntöttem, hogy a megelőzés -, hogy megértsék, és van olajfestmény ?. külön mágnesek, a rotor, az állórész külön-külön. Tehát most glozhat kétséget kellett befejezni, de. Ismét lehet tagadni nem a legalkalmasabb pillanat.