10 Ways töltött Hold energia, és fenntartja a kapcsolatot, Olga Cherednichenko

Distortion oktatás: a program meghibásodott

Eleinte én is úgy gondoltam, hogy ez hülyeség, és az egoizmus, amíg legyőzte önmagát, és nem próbálja meg. Nagyon nehéz volt, de kiállta a próbát és meg volt győződve a saját tapasztalat: táplálja magát - az egyetlen módja annak, hogy a kapcsolatot, és legyen boldog a magánéletében.

Az első alkalommal hallottam ilyen elmélet az előadások Ruslan Narushevich indiai Védák. Azt tanácsolom, hogy hallgatni. Röviden, azt mondja, hogy a férfi és a nő olyan, mint az elemeket.

Férfi akkumulátor töltése közvetlenül az akció során - köszönhetően a kockázat az egészséges versenyt az üzleti problémamegoldás, siker. Ez annyira erős nemi és a stressz enyhítésére bekövetkezik. A férfi energia - Solar.

A nők úgy vannak elrendezve ellenkező utat a nehéz helyzetekben a munkahelyen vannak kitéve még nagyobb feszültség, majd mindezt az idegesség és overexcitement folyamatosan egyesíti a házastárs és gyorsan tönkre a házasságot. Nők - Lunar energiát. De ha előre, női módon tölteni az akkumulátort, és fel kell tölteni az energia a Hold, akkor nemcsak az lehetséges, hogy továbbra is nyugodt alatt is elhúzódó válság a férfiak, hanem megnyugtatni. És ennek megfelelően, hogy mentse a kapcsolatot.

Az a tény, hogy nehezen hitte el, azt megmagyarázni magamnak, hogy történelmi okok miatt. Az első és a második világháború, a polgárháború, a forradalom elveszett sok férfi. A túlélés és mentse a gyermekek, nagyanyáink és dédanyja voltak kénytelenek megtenni egy hatalmas felelősség, és megtanulják, hogy a dolgokat a saját. Egy ilyen modell a viselkedés és adtak nekünk. De ma, ez nevezhető torzulását oktatás: az idők változtak, és a program memóriában csak rontja a kapcsolatunkat.

A Védák azt mondják, a mágikus erő nő, hogy ő boldog. Kiderül, hogy a masszázs sokkal jobb a kapcsolat, mint mosogatni a legjobban. A titok az, hogy a férfiak valójában szeretnék csinálni szeretteinek, amennyire csak lehetséges - ezért úgy érzik, szükség van. És a nők sokkal inkább hajlandóak, hogy ösztönözzék a férjüket, amikor úgy érzi, nyugodt és gyönyörű. Megfelelő feszültségcsökkentő - a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy mentse a kapcsolatot.

11 módon, hogy töltse fel a Hold energia és fenntartani a kapcsolatot

Számos módja van, hogy tele van a Hold energia fenntartani a kapcsolatot. Hozom össze őket példát, hogyan kell csinálni, hogy a stressz és az akkumulátorokat ájurvédikus Hotel SwaSwara útja során Indiában.

Az ájurvédikus masszázs enyhíti a stressz

Ruslan Narushevich azt mondja, hogy ez nem egy luxus, de a fő módja annak, hogy mentse a család. Ayurvédikus masszázs SwaSwara utazásaim során Indiában megjelent csodálatos, nem csak azért, mert a helyi szakértők, senki más nem tudja hogyan lehet a legjobban végre megszűnik a stressz nagyvárosokban van veled - munkamániás a Nyugat.

Naponta háromszor SwaSwara reggelit, ebédet és vacsorát, beszéltem nők szerte a világon. Ahhoz, hogy maradjon nyugodt, és fenntartani a kapcsolatot szeretteivel, akkor nagyon fontos, hogy mondani a végén minden érzelmeiket. De nem feltétlenül hozza meg a teljes áramlás egyetlen ember.

Kulináris mester osztályban az ájurvédikus Hotel SwaSwara

Minden étkezés SwaSwara - az, túlzás nélkül, egy mestermű, nem csak szép és finom, hanem gazdag prána. A legérdekesebb dolog, hogy minden holidaymaker ájurvédikus szállodában legalább naponta részt főzőtanfolyamok a helyi indiai séf tanulni, hogyan kell elkészíteni ezeket a hasznos keleti ételeket. Egy csodálatos módon - töltött Hold energia.

Séta a hajón Gokarna

Területén a szállodában ajurvédikus szűrés tó és a medence és a strand hozzáférés „Om” az Indiai-óceánon. Minden héten lehet csatlakozni a séta ornitológus, aki elmondja lenyűgöző mindazt, amit tud a sok madár él SwaSwara. Továbbá, minden csütörtökön lehet fogni egy csónakot, hogy fogja elvinni a közeli város Gokarna, ahol a legenda szerint, Lord Shiva született egy tehén fülébe.

Az ősi temploma Mahabaleshwar tárolja a legrégebbi a maga lingas, azaz nemi szerveket. A Gokarna rengeteg szent tehenek, Brahmanák, templomok és minden nagyon színes. A látogatás a város lesz a dekoráció minden út Indiába.

Kiderült, hogy a virágok végre azonnali stressz enyhítésére, mert a pick up negatív érzelmek. Területén a szállodában ajurvédikus hatalmas különféle virágzó fák. Legérdekesebb egyre jobb kívül a turistaház jóga. Ez különösen kellemes élvezni a természet útja során India, imbolygott egy függőágyban egy félreeső helyen a strand közelében.

Virág területén SwaSwara

A SwaSwara nem csak egy könyv és ajándékbolt, ahol hoztam három könyv nagyon meredek (kb kundalini és csakrák tantra), valamint rengeteg természetes szappanok. Több, mint egy nagy könyvtár, egy nagy gyűjteménye, köztük orosz, és természetesen óriási a választék a vonatkozó szakirodalom.

1. A természetes termékek, környezetbarát

A fürdőszobában minden villa megtalálja szerves kézzel készített szappan, természetes samponok, balzsamok és washcloths, sőt SwaSwara kérte, hogy megőrizni a vizet, hogy vigyázzon mindenre, ami körülvesz téged, mely használható különleges törölköző, megtartja a nedvességet, és nem is táplálja a szőrös majom fekete szájkosarat, hogy ne keverjük össze a két világ - a humán és az állat.

Az alkotóműhely

Az Ayurveda egy kreatív műhely, ahol legalább minden nap, hogy jöjjön a stressz: figyeli és festés, illetve munkáját a korongozás. Indiai mentor megosztott velem egy speciális meditációs azok számára, akik kreatív blokk. Ez vezetett ahhoz, hogy a szó szoros értelmében lecsapott a fehér papírlapra, és felhívta a tökéletes írói szobában, amit az előző este. Ez az, amit kaptam, csak nem nevezhető egy remekmű.

De a lényeg más. Folyamatosan mondani magamnak, hogy nem vagyok képes felhívni, és ennek megfelelően nincs joga erre. De az indiai meditációs elpusztította a blokkokat, és hajtja a vágy, hogy legyen kreatív azonnal. És mi lehet hasznos bármilyen tevékenység, mint a gyakorlatban? Végtére is, hogy megtanulják, hogyan kell csinálni valamit, meg kell megtenni az első lépést, és elvileg lehet elindítani. Az ülés után, rajz sétálni jöttem az évszázados fák, melynek gyökerei szürreális lebeg a föld felett, és sírva fakadt. Akkor úgy éreztem, nagyon jó. Ez azért fontos bizonyíték arra, hogy a kreatív blokkok összeomlott.

Most bemutassam ezt a varázslatos meditáció tanítványom során az utazási újságírás mediashkole ABA.

Minden nap utam India, két indiai lány szinkron dörzsölte nekem gyógyító olaj táplálja szerves jelent a hajam, és ezután egy illatos cserje bőrömet különleges szertartások és az ének. Közben tudom, hogy abban a pillanatban foglalkozó eltávolítása stressz, feladata a Hold az energia, és ezzel komoly munka erősítése a kapcsolatukat!

Ez valójában valami, ami először elmentem egy ayurvédikus hotel, és természetesen, a téma egy külön bejegyzést. Tehát folytatni kell. Az utolsó és legfontosabb üzenet az én utat Indiába, végül megmondja a titokzatos papírt a fürdőszobában, és összeveszett a mexikói és ossza új ismeretek a jógáról a Masters SwaSwara. meditációk, egyedi ászanák a nőiesség és a szexualitás, valamint az utazási pránajáma-újságírók és írók.

Egyéb hozzászólás utamat India: