Az éves beszámoló az USN 2018

Követelmények a szövetségi adó Szolgálat és a Szövetségi Állami Statisztikai Szolgálat a készítmény a pénzügyi kimutatások a jogalanyok az egyszerűsített adórendszer kicsi - csak akkor szükséges, Forma 1-es és 2-es forma.

A készítmény adóbeszámolókban - egyedi. Ez attól függ, hogy a gazdálkodó szervezet tulajdonában lévő földterület, szállítás, ingatlan, akár párhuzamosan végzett beszámított tevékenységet.

Ami a biztosítási jelentések, a cégek és vállalkozók alkalmazottai az SCB-M, a DAM-1 és a 4-FSS. Az önálló vállalkozók nem számolnak az SP alapok.

A kényelem az összeállított jelentések a táblázatban.

* Ha uproschenets eljáró adó szer ÁFA, joga van, hogy átmenjen egy nyilatkozatot írásban (levél a Szövetségi Adóhivatal a 04.04.14 a száma, HD 4-3-6132).

Megerősítése a fő tevékenység

A jelentés nem lehet üres - az alap nem fogadja el a legjobb (PIE levele 06.05.16 száma 08-22 / 6356).

A címlapon az új forma már nem olyan területen, ahol az adóalany lenne a célja az adózás. A kijelölt objektumot ellenőrök tanulni a bemutatott témák. Tehát azok, amelyek célja a „bevétel”, komplett 1.1 és 2.1.1. Fizetők kereskedési díjak lesz újabb 2.1.2. Mert uproschentsev egy tárgy „bevétel mínusz költségek” a szakasz - 2.2.

Javítsa ki a hibát az elsődleges segítségével alkalmazásával korrekciós 2-gödör. És ha egy tanúsítványt nem kellett volna, viszont elpusztítja 2-PIT (jelzés - 99).

Emlékezzünk vissza, hogy 1. és 2. szakaszában a kitöltött különböző módon: az első - az időbeli elhatárolás elve alapján, a második tele van negyedéves adatokat.

Csökkentse között 6 és PIT 2-PIT értelmetlen. Az, hogy a jelentésben 2-PIT nem szánt benyújtása az adóhatósághoz, amely összefoglalja a 2. referencia-PIT, hogy hasonlítsa össze a teljes jövedelem, a teljes összeget számított és levont adót és az egyedszám mutatókkal razdela1 forma 6-gödör.

Adományok vagy nem adhatnak a legjobb 6-PIT adó ügynökök dönthettek. FTS emlékeztet arra, hogy az adó ügynökök - olyan szervezetek és vállalkozók, akik fizetnek jövedelemadót. Ez előírják számukra jelenteni. Ugyanakkor, ha a szervezet (SP), nem fizet jövedelem, de a bemutatott számítás, akkor fogadható el a szokásos módon (levél 04/05/16 száma BS-4-11 / 7928).

Az ingatlan Nyilatkozat

Minden tárgy tele van egy része a nyilatkozatot.

Az összes fenti vonatkozik az ingatlan üzlet, amelyet használni az üzleti életben. Kivéve nyilatkozatokat. Jelentés az ingatlan a kereskedők nem kell, mert mind az adóalap és az adó összegét, amelyre az említett adót ellenőrzés. Vállalkozók csak az maradt hátra, hogy várjon a bejelentés a Szövetségi Adóhivatal és fizetni érte.

Nyilatkozat UTII

Az olyan szervezetek számára, akik adnak az év végi nyilatkozatot, akkor az adó levonható. A vállalkozók, akik számára a közlekedési adó tekinthető adóellenőrzés, akkor adókedvezmény. Ő egyébként meg kell erősítenie - igazolni az ellátásra való jogosultság.

Ha az útdíj nagyobb, mint a gépjárműadó, a különbség lehet venni a költségeket az egyszerűsített adórendszer alapján új albekezdéssel 37. cikk 1. bekezdése 346,16 adótörvény.

Nyilatkozat foglalkozott egyetlen szervezet.

A nyilatkozat uproschentsev inkább kivétel, mint szabály. Át kell adni, ha:

• hogy egy egységes számla-val;
  • uproschenets köteles a szerződés alapján az egyszerű partnerség vagy a befektetés
  • uproschenets - hozzáadottérték-adó szert;
  • uproschenets - vagyonkezelő, vagy az engedményes.

Adatok az átlagos száma

A jelentés nem felelt meg az SP egységes.

Díja a környezetszennyezés